När längtan ut blir för stor.

Det skulle ju vara så hiiiiimla fint väder helgen som var. Och jag var så grymt deppig över att inte kunna åka ut till havet med husbilen.

Jag stämplade ut lite tidigare från jobbet och började frenetiskt googla på vindskydd och kanoter i närområdet . Ja ni hör ju hur desperat jag var. Dessutom led nog min hjärna av nån typ av meltdown i värmen.😂😂 Kanot och vindskydd alltså…..när jag sansade mig lite och insåg vad det innebär i form av all packning man ska kånka på och en natt på stenhårt underlag och dessutom bjuder alla skogens myggor på ett skrovmål 🦟 så insåg jag vilken fruktansvärt dålig idé det var🤪

Nästa briljanta idé var att åka till biltema och införskaffa ett litet billigt kupoltält och fricampa på Björkö. Det kan ju va mysigt! Micke var inte riktigt lika förtjust i den idén som jag……….Men jag lyckades i alla fall sälja in idén om att dra till nån camping ute vid havet och som Micke brukar säga ”har man inget bröd får man ta limpa”.

Jag kom på att dottern i Alingsås ju hade införskaffat allt som behövs för att campa ståndsmässigt. Så det blev en tur upp dit på fredag kväll för att packa vår bil med tält, madrass, stolar etc. (alla våra grejer e ju kvar i husbilen😒)

På Lördags fm drog vi upp till Hav o Logi i Skärhamn.

Vi fick låna ett jättekäckt tält som man blåser upp, men ändå, jisses vad jobbigt det är i värmen och med facit i hand så borde kommaframölen vara dubbelt så stor efter den bedriften😅

Den var så kall o go å slank ner så fort så jag hann inte känna smaken 🍺🍺🍺

Vi gjorde den långa vandringen ner till vattnet och blev så himla besvikna. Det var så mycket tång o skit som flöt i vattnet. Inte alls mysigt att gå i.

På kvällen kom det en miljon knott så det var tur vi hade ett tält som man kunde sitta i och spela yatzy och inget kupoltält. 1-0 till Micke😂

Och hur sov vi då? Eftersom vi trodde det skulle vara varmt hade vi bara med oss påslakan o fleecefilt. Ingen av oss tänkte på hur rått det blir på nätterna nu. Och som jag frös!😟🥶 Och när jag nästan höll på att somna började våra tältgrannar snarka i kapp med varandra😵‍💫 och sedan blev jag kissnödig. Ja, ni fattar. Vi har legat av oss! Det finns inget glamoröst med att tälta. Man ska ha husbil!

På söndagen packade vi ner allt och åkte till Röra Rump och badade. För där var det klart och fint vatten och man kan hoppa från klipporna.

Summa summarum, en bra helg utifrån dom förutsättningar vi hade, men det kommer dröja innan vi tältar igen….

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s