2 premiärer i ett

För det första vill jag bara beklaga att jag är så dålig på att blogga nu för tiden. Jag tror att jag går igenom nån slags blogg-kris. Dels tycker jag att det är tråkigt att sätta mig och blogga med mobilen när vi är ute. Och sen när vi väl kommer hem då är det ju full rulle med att packa ur bilen och fixa lite hemma och sen landar jag som en urvriden disktrasa i soffan.

Jag blir också mer och mer ambivalent vad gäller att ”outa” vårt liv i cyberspacen…….

Nu hade jag i alla fall tänkt att lägga ett litet inlägg om våra 2 premiärer i påskhelgen och då inser jag att jag knappt har tagit några foton! Inte ens det orkar jag nu för tiden 🤣🙄 Får se om nån orkar läsa utan bilder 😁

Jag hade unnat mig lyxen att vara ledig på skärtorsdag för att handla och förbereda lite inför helgen. Micke jobbade halvdag. Nu var ju vädret lite sådär och vi kunde inte riktigt bestämma oss för vart vi ville åka, så……….vi kom inte iväg förrän på fredag.

Vi tänkte att det kanske är bäst att boka om man vill stå på camping och snabb som jag är hittade jag en camping i Halmstad. Jag gick snabbt in och bokade och var nöjd och glad. Tills bekräftelsen kom……”Notera att det här är en drog och alkoholfri camping” 😨😱 Ja, alltså inte så att vi inte skulle klara en helg utan alkohol, men en ”komma-fram-öl” i solen är ju det man har längtat efter hela säsongen och särskilt på premiärturen!

Försökte frenetiskt få tag i nån på campingen för att avboka, men det var total radiotystnad. Tillslut bestämde vi oss för att den där komma-fram-ölen är bannemig värd 300 spänn om vi nu skulle bli tvungna att betala för platsen ändå….😂

Tillslut bestämde vi oss i alla fall för en natt på Haverdals camping. Blev en skön promenad ner till vattnet.

på Påskafton packade vi ihop oss och rullade vidare till Tönnersjö GK. Och det är uppenbart att jag just nu går igenom fler kriser än bloggkriser. För jag fick för mig att vi skulle golfa den här helgen. Och Tönnersjö hade en bra ställplats.

Vi fick en grym dag på golfbanan och jag gick på mitt handicap, eller nja…..hade det varit 9 hål hade det varit sant….Men visst är det märkligt att man tror och förväntar sig att man ska spela bra trots att man aldrig tränar 🤣🤣🤣😎

Vi hann sitta en stund i solen efter rundan och njuta innan det blev för kallt.

Men vilken solnedgång vi fick!

Och vilken måne! Man kan bli mångalen för mindre. Och tur man inte tror på det där med varulvar, men vilken varulv skulle våga sig dit? Till en plats där alla är utrustade med vapen så som golfbollar och golfklubbor.

Även om påskhelgen är lång så blev det en kort premiärtur för oss. Vi var bjudna på inflyttnings/födelsedags/påsk-kalas hos Mickes son på påskdagen.

På annandagen hade vi bjudit hem alla vår barn och barnbarn på pizzabonanza. Blev inga foton på dem, men skrytbilder på våra pizzor😁🍕🍕

Nu får vi se vart vi ska dra denna helgen. Som vanligt finns det ingen riktig plan…..men den kommer väl.

Ha en riktigt skön helg allihopa!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s